Dankje voor het volgen van de Masterclass!

Is dit ook iets voor jou?

Koop mijn transformerende online programma "Stralend Sensitief" met een besparing van maar liefs 90%.

Let op: vandaag is de laatste dag dat dit aanbod geldig is!

Ontdek hoe je je sensitiviteit in je voordeel kunt gebruiken,
zodat je beter om kunt gaan met de uitdagingen in je leven,
zodat je écht gelukkig bent
en een leven leeft dat perfect past bij wie je bent

Beste mede hsp (hoog sensitief persoon),

Herken je dat?

 • Heb je vaak minder energie dan de meeste mensen om je heen?
 • Voel je je vaak niet helemaal op je gemak, zeker in een nieuwe of drukke omgeving?
 • Heb je snel last van harde geluiden of andere prikkels?
 • Help je anderen graag en vergeet je je eigen behoeften daarbij weleens?
 • Zit je vaak "in je hoofd"?
 • Ervaar je emoties van anderen heel sterk? En vind je het lastig om te voelen welke emoties van jou zijn en welke van een ander?
 • Ben je gevoelig voor de sfeer die ergens aanwezig is?
 • Voel je je anders dan de mensen om je heen?
 • En voel je je daardoor vaak onbegrepen?

Als je één of een aantal van deze dingen herkent, kan dat komen omdat je hoogsensitief bent.

Ongeveer 1 op de 5 mensen is hoogsensitief. Een eigenschap die door veel hsp als erg lastig wordt ervaren. Voor de meeste hsp geldt dan ook dat ze met hun sensitiviteit moeten leren omgaan.

Je kunt intens genieten van kleine dingen,
maar je kunt er ook enorm door uit balans raken

Als hsp kun je intens genieten van kleine dingen.
Je vindt het fijn als je iemand kan helpen als die hulp nodig heeft.
En je wilt ook graag goed voor jezelf zorgen, zodat je bruist van de energie en straalt van geluk.

Die eerste twee dingen gaan de meeste hsp heel gemakkelijk af. Maar de derde geeft vaak een hoop problemen.

Door overprikkeling kom je vaker energie tekort dan dat je het over hebt en omdat je daardoor niet de dingen kunt doen die je graag zou willen doen, voel je je regelmatig ongelukkig.

Het ergste van alles is dat je geen grip hebt op de situatie.
Je weet nooit wanneer het weer mis zal gaan en je gevoeligheid wordt eerder meer dan minder.

Je hoogsensitiviteit heeft een enorme invloed op je leven. En als jij bij de hsp hoort die nog niet met deze eigenschap hebben leren omgaan, dan is de kans groot dat die invloed niet positief is.

Een vervelende opmerking, een te hard geluid of een slechte sfeer kunnen ervoor zorgen dat je niet meer lekker in je vel zit. Zo intens als je kunt genieten, zo kun je je ook intens slecht voelen.

Hoe komt dat toch?

Als je hsp bent, dan heb je een gevoeliger zenuwstelsel waardoor zintuigindrukken anders bij je binnen komen, op een andere manier verwerkt worden en dus door jou anders ervaren worden dan door een niet hsp.

En alsof dat nog niet genoeg is, heb je als hsp van jongs af aan te horen gekregen dat je niet zo overdreven moest reageren. Je bent daardoor een hekel gaan krijgen aan je gevoeligheid en je bent je ervoor gaan afsluiten.

Daardoor ben je je eigen gevoeligheid die zou kunnen werken als jouw eigen innerlijke kompas gaan ontkennen en uitschakelen.

Sensitief als je bent, lukte écht uitschakelen natuurlijk niet. Maar het echte contact met je gevoeligheid ben je hierdoor kwijt geraakt. Dat maakt dat je deze eigenschap niet in je voordeel kunt gebruiken en je er alleen maar last van ondervindt.

Hoe ga je nu verder?

Het niet goed met je gevoeligheid kunnen omgaan kan verstrekkende gevolgen hebben.

Je voelt je grenzen niet goed en daardoor kan je ze niet goed aangeven. Het gevolg is dat anderen alsmaar over je heen lopen.

Je past je vaker dan je lief is aan voor de lieve vrede.

Of je ziet geen andere oplossing dan situaties die je problemen geven uit de weg te gaan.

Langzaam maar zeker raak je daardoor steeds meer het contact kwijt met jezelf.

Je hebt het gevoel dat je leven aan je voorbij gaat zonder dat je er echt van kunt genieten.

Veel hooggevoeligen komen hierdoor vroeg of laat in de problemen en raken depressief, krijgen een burn out of ervaren andere ernstige klachten.

Niet zelden komen deze klachten steeds opnieuw terug en vaak ervaren sensitieve mensen dat hun gevoeligheid steeds erger wordt.

Totdat je besluit dat het anders moet en je kiest om te leren omgaan met je gevoeligheid.

Je sensitiviteit is geen lastige eigenschap,
maar de mooiste die je je kunt wensen!

Je sensitiviteit hoort geen lastige eigenschap te zijn.

Je bent goed zoals je bent mét je gevoeligheid.

Het enige wat je te doen staat, is die gevoeligheid als een waardevolle eigenschap in ere herstellen. Dan kan ze gaan werken als een kompas in je leven. Want het is juist jouw gevoeligheid die je laat weten of iets bij je past of niet. Als je daar op de juiste manier naar leert luisteren verandert alles.

Het is tijd om te leren hoe je goed met je sensitiviteit kunt omgaan, zodat je er geen last meer van hebt maar juist de vruchten ervan kunt plukken.

Het is tijd om de deur open te zetten naar een innerlijke rust die ervoor gaat zorgen dat overprikkeling geen kans meer krijgt.

Zodat je goed bij jezelf kunt blijven, het verschil voelt tussen wat van jou is en wat van de ander is en dat je ongewenste prikkels van je af kan laten glijden, zodat je energiek blijft en gaat stralen van geluk.

Wie ben ik

Mijn naam is Inge Schuurmans. Ik ben 46, moeder van een prachtige dochter en hoogsensitief. Mijn sensitiviteit heb ik leren inzetten als een positieve en krachtige eigenschap, die me helpt om mijn leven zo vorm te geven dat het perfect bij me past.

Het is mijn missie om je te helpen goed met je sensitiviteit om te gaan, zodat je er niet langer last van hebt en je je gelukkiger voelt. Ik wil je laten zien hoe je dat op een simpele en doeltreffende manier kunt bereiken. Zonder ingewikkeld gedoe, zonder poespas en direct op je doel af.

Ik geloof dat je sensitiviteit een prachtige eigenschap is.
Ik geloof dat je deze eigenschap in je voordeel kunt leren gebruiken.
Ik geloof dat je gevoeligheid de sleutel is tot een gelukkig leven.

Hoe zou het zijn als...

 • Je genoeg energie hebt om te doen wat je wilt?
 • Je goed kunt omgaan met alle prikkels die op je af komen?
 • Je gedachten en emoties je helpen in plaats van dwars zitten?
 • Je geen last meer hebt van emoties van anderen of van de sfeer die ergens hangt?
 • Je precies weet wat je wilt en wat bij je past?
 • Je lekker in je vel zit en zelfverzekerd bent?
 • Je voluit kunt gaan leven op een manier die helemaal bij jou past?

Wat is er voor nodig om dit te bereiken?

Om je sensitiviteit als een waardevolle eigenschap te kunnen gebruiken, die je helpt om het leven te gaan leven dat je op je lijf geschreven is, moet je 3 stappen doorlopen:

 • Je moet overprikkeling leren herkennen, direct wanneer het gebeurt en je moet het leren voorkomen;
 • Je moet leren luisteren naar je sensitiviteit, zodat je precies weet wat er nodig is om je leven zo te leven dat het perfect bij je past;
 • Je moet de valkuilen kennen die je daarbij moet vermijden en je moet leren hoe je dat kunt doen.

Met behulp van deze 3 stappen ga je ervaren hoe je sensitiviteit je kan helpen om de juiste keuzes te maken, op elk moment van je leven.

Leer je sensitiviteit als kompas gebruiken
en leef het leven dat perfect bij je past

De E-Cursus Stralend Sensitief bevat het volgende

De cursus volg je op een speciale ledenwebsite die alleen toegankelijk is voor cursisten.

Je vind daar informatie in de vorm van teksten, audiobestanden en video's en bovendien zijn er oefeningen, checklists en werkbladen.

Door de combinatie van deze verschillende leervormen vormen kennis en vaardigheden een sterk geheel, met als resultaat dat je gaandeweg steeds meer verschil ervaart, zonder dat je het gevoel hebt dat je daar keihard voor moet werken.

Om je te helpen bij het blijven volgen van de cursus en het bepalen van het juiste moment voor het volgende onderdeel, krijg je regelmatig een email met daarin korte aanwijzingen.

Mocht je ondanks de heldere uitleg in de cursus toch vragen hebben, dan kun je die stellen door gebruik te maken van het vragenformulier op de ledenwebsite.

Wat je krijgt bij de E-Cursus Stralend Sensitief

De cursus bestaat uit 12 modules.

Elke week krijg je toegang tot een volgende module en je behoudt de toegang tot de eerdere modules, zodat je ook eerdere lessen terug kunt kijken wanneer je daar behoefte aan hebt.

Elke module heeft een eigen onderwerp, de verschillende modules sluiten perfect op elkaar aan en ze versterken elkaar.

De cursus werkt op drie verschillende niveau's: denken, voelen en handelen. Daardoor ga je begrijpen hoe de dingen werken, je gaat voelen wat het effect daarvan is op jou en je leven en je gaat ervaren dat verandering mogelijk is.

Omdat je direct praktisch aan de slag gaat met alles wat je leert en het in de juiste volgorde en op de juiste manier gaat toepassen, kun je die verandering al snel opmerken.

De totale duur van de cursus is 12 weken.

Om je de mogelijkheid te geven om de cursus in je eigen tempo te volgen of nog eens te herhalen, krijg je 2 jaar lang toegang tot de ledenwebsite.

Zo heb je ruim de tijd om alle informatie en technieken goed in je op te nemen, je eigen te maken en ook daadwerkelijk onderdeel van je leven te maken.

Wanneer je behoefte hebt aan extra verdieping kun je alle modules nog eens herhalen. Je zult merken dat je bij elke herhaling weer nieuwe dingen ontdekt, waardoor het eenvoudiger wordt om alles wat je leert toe te passen.

Dit zeggen anderen over de cursus Stralend Sensitief

Fijn om eindelijk te begrijpen waarom ik dingen zo anders ervaar! Ik vind de oefeningen erg fijn en doe ze nog elke dag.

José

Wauw, wat maakt het een groot verschil als je weet hoe je met je hooggevoeligheid kunt omgaan. De oefeningen uit deze cursus zijn goud waard.

Tanja

Ik ben zo blij dat ik de cursus gedaan heb. Ik kan nu heel anders omgaan met dingen die ik meemaak. Ik ben lang niet meer zo snel overprikkeld en mijn gevoelens ervaar ik niet meer zo zwaar. Ik heb nu al heel veel aan de cursus. Ik vind het nog steeds weleens lastig, maar het is echt zoals je aangaf: oefening baart kunst.

Arya

Sinds ik de cursus gedaan heb is mijn leven enorm veranderd. Ik voel me emotioneel veel stabieler, ik ben zekerder van mezelf en ik zit lekker in mijn vel. Ik had nooit durven dromen dat mijn leven in zo'n korte tijd zoveel zou kunnen veranderen.
Mijn sensitiviteit is nu vooral een fijne eigenschap en ik kan hem gebruiken om gelukkiger te worden. Ik heb meer energie, ik heb nu werk dat beter bij me past en ik heb sinds lange tijd weer een relatie. Allemaal dankzij de cursus. Dankjewel Inge!

Eva

Je kunt de lessen thuis volgen op een moment dat het jou goed uitkomt. Daardoor bespaar je veel tijd en je doet de cursus lekker in je eigen vertrouwde omgeving. Je hebt alleen een computer en een internetverbinding nodig.

Maak gebruik van al mijn kennis en oefeningen. Je hoeft op deze manier niet zelf het wiel uit te vinden en je kunt jezelf veel tijd en geld besparen.

Bestel nu en krijg direct toegang tot de cursus

 • Twee jaar lang toegang tot de ledenwebsite met alle informatie die daarop staat;
 • Dit is een online cursus. Je kunt daardoor de cursus bij je thuis volgen, wanneer het jou uitkomt;
 • Je krijgt je eigen persoonlijke inlogcodes waarmee je altijd toegang hebt tot de cursuswebsite;
 • Je kunt alles opnieuw nalezen, nog eens luisteren of bekijken, wanneer je wilt en zo vaak als je wilt;
 • Je hebt steeds toegang tot de meest recente informatie. Als er informatie of oefeningen worden toegevoegd, dan profiteer je daar direct van mee;
 • Maak gebruik van het vragenformulier als iets je niet duidelijk is.

Deze cursus is het resultaat van jarenlange studie, het volgen van allerlei workshops en cursussen gecombineerd met ruim 45 jaar ervaring met hoogsensitiviteit.

De waarde van deze cursus is eigenlijk niet in geld uit te drukken.

Wil je jezelf een jarenlange zoektocht besparen?
Maak dan gebruik van dit aanbod.

De prijs van deze cursus is nu tijdelijk slechts € 129,70 in plaats van € 1297,-
Je bespaart dus 90% !

Heb je vragen? Hier vind je het antwoord

Vraag: Wordt de cursus thuis gezonden?

Nee. Het is een online cursus. Je krijgt toegang tot een speciale website waar je alle lessen kunt volgen. Voor nu is het alleen op deze manier verkrijgbaar om jou tijd en geld te besparen zodat je zo snel mogelijk met de cursus kunt beginnen. Na betaling ontvang je een e-mail met de inloggegevens en aanwijzingen zodat helemaal duidelijk is hoe alles werkt.

Vraag: Ik denk dat ik hoogsensitief ben, maar ik weet het niet zeker. Is de cursus geschikt voor mij?

Wanneer je je herkent in wat er op deze pagina staat, dan zul je zeker veel hebben aan de informatie en oefeningen in deze cursus.

Vraag: Hoe snel merk ik verandering als ik de cursus ga doen?

Dat is heel verschillend en afhankelijk van allerlei factoren. Waarschijnlijk kun je al verschil merken na de eerste module. Als je tenminste de oefeningen steeds doet, want zoals ze zeggen: oefening baart kunst.

Vraag: Ik heb al heel veel gelezen over hooggevoeligheid. Ga ik in deze cursus iets nieuws leren?

Ja, waarschijnlijk wel. De kennis die je in deze cursus vindt is voor een heel groot deel anders dan wat je in de meeste boeken of cursussen voor hoogsensitieve mensen vindt. Er is een heel grote kans dat veel van de informatie en oefeningen nieuw is voor je.

Vraag: Geeft deze cursus de garantie dat ik me na de cursus helemaal goed voel?

Als eerste wil ik dat je het volgende weet: soms zijn er lichamelijk dingen aan de hand die ervoor zorgen dat je bepaalde klachten hebt. In de cursus ga ik hier op in, maar ik kan deze dingen niet voor je wegnemen. Dat gezegd hebbende: als je alle lessen volgt en alle oefeningen doet, zul je zeker verbetering gaan merken. In de meeste gevallen is het verschil tussen voor de cursus en na de cursus groot.

Vraag: Hoeveel tijd kost de cursus me?

Gemiddeld twee tot drie maal per week ontvang je een les van een half uur of iets minder. Daarnaast is het de bedoeling dat je dagelijks de oefeningen doet. Reken daarvoor op tenminste 20 minuten. Langer mag als je dat zelf prettig vindt. En soms is een oefening langer dan dat. Dat lijkt heel veel, maar je zult merken dat je er juist meer energie door krijgt en dat je focus verbetert. Hoe gek het ook klinkt: je kunt je dagelijkse dingen daardoor sneller gaan doen en per saldo houd je meer tijd en energie over dan je gewend bent.

Vraag: Wat als ik het tempo van de cursus niet kan bijhouden?

Geen probleem. Je kunt de cursus in je eigen tempo doen. Bewaar gewoon alle mails in je inbox en ga door met de volgende les als je er zelf aan toe bent. Je hebt twee jaar lang toegang tot de leden-website. Tegen een kleine vergoeding kun je als je wilt daarna ook nog lid blijven en toegang behouden tot alle informatie en alle oefeningen.

Vraag: Hoe is de cursus opgebouwd? Kan ik zelf kiezen welke les ik eerst wil doen?

Er zit een duidelijke opbouw in de theorie en de oefeningen en om daar optimaal resultaat van te kunnen hebben, moet je de juiste volgorde volgen. Zowel op de website als in de mails die je ontvangt wordt deze volgorde aangegeven.

Bestel nu en krijg direct toegang tot de cursus

 • Twee jaar lang toegang tot de ledenwebsite met alle informatie die daarop staat;
 • Dit is een online cursus. Je kunt daardoor de cursus bij je thuis volgen, wanneer het jou uitkomt;
 • Je krijgt je eigen persoonlijke inlogcodes waarmee je altijd toegang hebt tot de cursuswebsite;
 • Je kunt alles opnieuw nalezen, nog eens luisteren of bekijken, wanneer je wilt en zo vaak als je wilt;
 • Je hebt steeds toegang tot de meest recente informatie. Als er informatie of oefeningen worden toegevoegd, dan profiteer je daar direct van mee;
 • Maak gebruik van het vragenformulier als iets je niet duidelijk is.

Deze cursus is het resultaat van jarenlange studie, het volgen van allerlei workshops en cursussen gecombineerd met ruim 45 jaar ervaring met hoogsensitiviteit.

De waarde van deze cursus is eigenlijk niet in geld uit te drukken.

Wil je jezelf een jarenlange zoektocht besparen?
Maak dan gebruik van dit aanbod.

De prijs van deze cursus is nu tijdelijk slechts € 129,70 in plaats van € 1297,-
Je bespaart dus 90% !

Als laatste wil ik dat je het volgende weet

Het maakt niet uit hoe onzeker jij jezelf op dit moment voelt of dat je twijfelt of het leren omgaan met je sensitiviteit ook voor jou mogelijk is.

Ik beloof je dat het veel eenvoudiger is dan je zou verwachten.

Ik weet hoe het voelt om hier onzeker over te zijn. Om te worstelen met je hoogsensitiviteit. Ik herinner me mijn vermoeidheid en mijn overprikkeling maar al te goed. Ik had de hoop al opgegeven en me erbij neergelegd dat dat nou eenmaal bij het leven van een hoogsensitief persoon hoort. En juist daarom heb ik deze cursus gemaakt. Ik ontdekte zoveel dingen die ik graag eerder had geweten. Uit ervaring weet ik dat dit werkt, en dat het ook voor jou de oplossing kan zijn.

P.S. 1. De normale prijs van deze cursus is al heel erg laag als je kijkt naar de waarde die je krijgt. Met deze aanbieding is de investering die je doet om op een goede manier te kunnen omgaan met je hoogsensitiviteit voor iedereen haalbaar. Je betaalt slechts € 129,70 en krijgt de kennis in handen die nodig is om voluit te kunnen gaan genieten van je leven. Stel je eens voor hoe je leven kan veranderen... hoeveel zou dat dan waard zijn? Veel meer toch?

P.S. 2. Ik kan je verzekeren dat je hoogsensitiviteit een prachtige eigenschap is! En dat het je leven enorm verrijkt als je die eigenschap op de juiste manier kunt gebruiken. Dat gun ik jou ook!

Twijfel je nog?

Omdat ik wil dat je tevreden bent met je aankoop, biedt ik je een niet-goed-geld-terug-garantie.

Na aanmelding krijg je 14 dagen de tijd om te kijken of deze cursus je helpt bij het beter omgaan met je sensitiviteit.

Als je de theorie toepast en de oefeningen doet, maar je toch geen resultaat hebt met alles wat je leert, en besluit dat je niet verder wilt met de cursus, stuur me dan een e-mail op info@isoi.nl, geef aan dat je je geld terug wilt en ik stort het je terug.

© Copyright 2018, Inge Schuurmans, Stralend Sensitief, Alle rechten voorbehouden